Urban Kiss

„Un protest urban, o revoltă în faţa absurdului lumii contemporane, în faţa societăţii ca sistem de îngradire, de limitare a libertăţii individului.”

Răzvan Mazilu

Eu sunt Răzvan şi urăsc acest oraş !

Sunt Moni­ca şi-l urăsc pe Răzvan !

Super spectacol ! Un melange de lumini, muzică şi coregrafie.

O poveste spusă din imagini şi dans.

Show-ul este format din 6 părţi:

Revolta, Iubirea, Sărutul, Orgasmul,  Speranţa, Moartea, Fericirea şi deşi începutul nu m-a impresionat, crescendo-ul este superb.

Sunt gradate stările prin care trece orice persoană într-o aglomeraţie urbană, de la disperare la extaz, de la extaz la resemnare şi de la resemnare la acceptare. O pledoarie pentru iubire şi în acelaşi timp o pledoarie contra depersonalizării pe care urbanul o impune din ce în ce mai des.

Nu lipsesc momentele de erotism, fie el muzical sau vizual. Dansul contemporan devine un surogat al cuvântului şi în combinaţie cu jocul de lumini şi de culoare, o metaforă a limbajului.

Marius Urzică reuşeşte să transforme calul cu mânere în „poantele” sale, realizând o combinaţie între sport şi dans surprinzător de plăcută.

Nu vă spun mai multe, vă invit să mergeţi să-l savuraţi şi voi.

Eu sunt Răzvan şi iubesc acest oraş !

Sunt Moni­ca şi-l iubesc pe Răzvan !

Bjork – Pagan Poetry

PS: În foaierul operetei, vă aşteaptă galeria Leonardo Da Vinci, galerie ce face parte dintr-un circuit cultural internaţional ce a înregistrat peste 20 milioane de vizitatori din marile oraşe europene, asiatice, nord-americane şi australiene.

Sunt prezentate modelele proiectate de Leonardo Da Vinci şi veţi avea ocazia să admiraţi aproximativ 50 de astfel de piese realizate în lemn, reproduceri fine ale schiţelor şi lucrărilor sale de acum 500 de ani.

Anunțuri

2 gânduri despre „Urban Kiss

  1. foarte „avizat”comentariul tau, silvana! asteptam evident, parerea avizata a lui lucian; in el am mai multa incredere :)). cat despre ultima imagine postata, olga, valentin si lucian au avut o discutie polemica cu privire la veritabilitatea poliedrului expus. vezi, daca ai fost ocupata sa pozezi? :))

  2. În mod surprinzător chiar şi el, cel mai critic dintre noi toţi, a avut o părere bună despre spectacol.
    Eram ocupată să pozez pentru că discuţiile iniţiate de Valentin şi moderate de Lucian sau invers, mă depăşesc câteodată :)).
    Sunt curioasă care a fost expozeul Olgăi în legătură cu poliedrul prezentat. După spectacol, concluzia ei a fost una superbă: „Am înţeles că de la Revoltă la Orgasm e doar un singur pas”.
    Doamnelor/Domnilor, prin urmare, revoltaţi-vă ! După, se pare că urmează doar lucruri bune :).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s