And the winner is:…

Norway !

Years ago, when I was younger

I kinda liked a girl I knew

She was mine and we were sweethearts

That was then but then it’s through

I’m in love with a fairytale, even though it hurts

‘Cause I don’t care if I loose my mind

I’m already cursed

Every day we started  fighting

Every night we fell in love

No one else could make me sadder

But no one else could lift me high above

I don’t know, what I was doing

When suddenly, we fell apart

Nowadays, I cannot find her

But when I do, we’ll get a brand new start

I’m in love with a fairytale, even though it hurts

‘Cause I don’t care, if I loose my mind

I’m already cursed

She’s a fairytale yeah even though it hurts

‘Cause I don’t care, if I loose my mind

I’m already cursed

Carisma este incontestabila ! Apreciez imaginea unitara a Norvegiei: pe scena vocalul, backing-ul si dansatorii au fost in permanenta o echipa si chiar au reusit sa creeze un fairytale in puzderia de manele feat. club music.

Nu stiu cum se intampla ca de fiecare data Romania este deficitara la capitolul vestimentar si la cel coregrafic. Avem trupe de dans care ar putea sa faca minuni pe scena. Chiar acum doua saptamani am trecut prin Music Club si am asistat la un spectacol super: o trupa de dansatori de la TVR1, aflati probabil la o aniversare, au oferit un spectacol de zile mari dansand pe piesele cover band-ului Cortez. Spontan, fara pregatiri, fara un buget de zeci de mii de euro. Daca mi-ati fi arat clipurile Romaniei si Turciei unul dupa celalalt, fara sa cunosc cantaretii, probabil ca nu as mai fi stiut care e care, din cauza asemanarii si de ce nu, a simplitatii coregrafice. Cateodata perfectiunea se regaseste in lucrurile simple, dar totusi nici chiar atat de simple.

Cateva piese interpertate de Alexander Rybak mai jos:

I’m Yours –Jason Mraz

All I do is dream of you

Your Song

Anunțuri

5 gânduri despre „And the winner is:…

  1. uitati’va si voi cata clasa da un baiat de 23 de ani 1uitati’va..a fost superb…si e putin spus superb..as asculta melodia asta de 1 milion de ori ca tot nu m’as plictisi..baiatul asta are ceva foarte special care a reusit sa cucereasca tota europa !:xbravo lui..ce sa mai ..un adevarat spectacol..a avut tot 5oameni langa el,a avut la dispozitie si lumini..cum a resusit sa faca ce a facut?pentru ca are talent..si ca e un baiat super..si daca era fata cred ca tot la fel de mult imi placea piesa..zicea cineva pe aici ca „pe scena vocalul, backing-ul si dansatorii au fost in permanenta o echipa si chiar au reusit sa creeze un fairytale in puzderia de manele feat. club music”..corect..foarte bine spus.au fost uniti iar baiatul,alexander a reusit cu vioara lui sa umple scena si sa spuna o poveste de basm exact asa cum e..si va spun eu ca piesa a prins la multa lume,nu degeaba a castigat..si eu l’am votat !mi’a placut foarte mult.bravo lui !super tare !

  2. Da, eu ziceam:). Are 23 de ani si chiar daca melodia este catalogata ca fiind usurica si banala, pentru simplul fapt ca avut de spus o poveste si a transmis ceva publicului, iata-l pe locul I. A venit cu ceva fresh intr-un peisaj in care se asternuse praful de ceva vreme.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s