Apel umanitar


(sursa: http://ioanapirvu.wordpress.com/)

Ma numesc Pirvu Ioana Laura, am 23 ani, sunt din Campina, si in urma cu 3 ani (in martie 2006) am luat hotararea sa excizez o alunita situata toracal posterior, in partea dreapta. Interventia a avut loc la spitalul Colentina. Dupa o luna a venit rezultatul de la anatomie patologica si diagnosticul de melanom malign.

Am fost indrumata catre spitalul Fundeni, si inaintea inceperii oricarui tratament a fost nevoie de o reinterventie locala pentru a se realiza marginile de siguranta (interventia a avut loc la spitalul Munposan).

A urmat tratamentul cu citostatice (Dacarbazina) timp de 6 luni, si apoi imunoterapie cu Interferon (3 milioane u.i de 3 ori pe saptamana) timp de inca 6 luni. Intre timp toate rezultatele pareau a fi favorabile, dar la un an si jumatate (decembrie 2007) am constatat o adenopatie axilara dreapta. Am fost sfatuita sa ma operez din nou pentru a indeparta grupul ganglionar, interventie ce a avut loc in decembrie 2007 la spitalul Fundeni. Rezultatul de la anatomie patologica a confirmat faprul ca era o metastaza data de melanom.

A urmat o noua serie de chimioterapie (cu Dacarbazina si Cisplatin) timp de 6 luni, si imunoterapie cu Interferon (6 milioane u.i. de 3 ori pe saptamana) pana in decembrie 2008 cand am observat aparitia unor noduli la nivelul sanului drept. M-am adresat din nou sectiei de chirurgie a spitalului Fundeni, mi s-a recomandat indepartarea partiala a sanului. Rezultatul anatomo-patologic a fost tot de metastaza data de melanom. Mi s-a marit doza de Interferon la 18 milioane u.i., dar la alte 2 luni au aparut alti noduli tot la sanul drept, asa ca in februarie 2009 a avut loc o noua interventie chirurgicala pentru indepartarea intregului san. Rezultatul de la anatomie patologica a fost acelasi, metastaza.

Am continuat tratamentul cu Interferon, dar la alte 2 luni am observat aparitia unui nou nodul la sanul stang. A fost indepartat chirurgical tot sanul si au fost extrasi si ganglionii axilari, in scop preventiv (in aprilie 2009). Acum am acelasi tratament: Interferon (9 milioane u.i. de 3 ori pe saptamana).

Mentionez ca echipa medicala in grija careia am fost mi-a acordat toata atentia si a incercat sa ma ajute cat s-a putut de mult. Poate posibilitatile externe sunt mai mari si acesta este motivul pentru care cautam un alt tip de tratament in strainatate.
Ioana are nevoie de ajutor pentru a putea fi sanatoasa din nou. Cei care doresc sa o ajute pe Ioana o pot face cu o donatie oricat de mica in contul deschis pe numele sau la: BRD sucursala Campina, Campina,    Str Bd. Carol 1, Nr 62, Bl 17 A RON: RO85BRDE300SV55380303000 De asemenea, o puteti contacta la adresa de email lory_campina@yahoo.com Persoanelor care cunosc astfel de cazuri sau au trecut prin situatii similare, Ioana le multumeste pentru orice informatie in legatura cu o clinica din tara sau de afara sau despre un tratament.

Toate persoanele care pot ajuta sunt rugate sa raspunda.

Ajutor inseamna si o lumanare aprinsa la biserica si o rugaciune spusa din inima multumesc tuturor celor care se implica”, Ioana Pirvu.

Anunțuri

3 gânduri despre „Apel umanitar

 1. ioana,
  apeleaza la prof. dr. neurochirurg AUREL BACEAN Timisoara
  care este in primele trei somitati in biorezonanta.Gasesti telefonul sau mail de contact pe http://www.bioresonance.ro .Ai incredere in Dumnezeu si in acesst om extraordinar.Eu m am rugat pt TINE si cred ca o sa zimbesti din nou.Pe curind
  puiu

 2. incearca sa iei legatura cu dr. Teodor Vasile – 021.2240156
  este un om mai mult decat deosebit si a vindecat persoane care au avut cancer. Un om care si-a daruit si isi daruieste cea mai mare parte din viata pacientilor si in general celor care au nevoie de el.
  Dumnezeu sa te ajute!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s